Dobrobit (Dobrotvorno udruženje Dobrobit, 2008)
Mrežne stranice uduge koja je bavi unaprijeđenjem kvalitete života starijih osoba zaštitom prava i osiguravanjem dodatne psihološke, socijalne i zdravstvene pomoći.