Osobine sorata šipka (Punica granatum L.) Glavaš i Paštrun - Ugarković, Jelena (Array, 2009)
Istraživanje je provedeno na autohtonim sortama šipka Glavaš i Paštrun uzgojenim na području zapadne Hercegovine. Analizirane su pomološke (širina i visina ploda, masa ploda i zrna)