Primjena modela točke pokrića za poslovno odlučivanje u proizvodnji maslina - Gugić, Josip (Array, 2009)
Cilj rada bio je primijeniti cjelokupnu analizu točke pokrića i pokazati odnose između troškova, prihoda i financijskog rezultata pri različitim razinama proizvodnje maslina te utvrditi razinu proizvodnje kod koje su pokriveni ukupni troškovi uz determiniranu prodajnu cijenu