Osobine sorata trešnje uzgajanih u Dalmaciji - Radunić, Mira (Array, 2008)
U radu su iznesene pomološke i kemijske osobine lokalnih sorata trešnje koje se tradicionalno uzgajaju na području Dalmacije u usporedbi sa introduciranim sortama Bigarreau Burlat, Garnet, Isabella, Stella i Ferrovia