Mogućnost primjene analize slike za ranu prognozu priroda jabuke (Malus domestica Borkh.) u uvjetima Međimurja (Hrvatska) - Stajnko, Denis (Array, 2008)
Cilj istraživanja bio je ispitati mogućnost upotrebe metoda procesiranja i analiziranja slike za ranu prognozu uroda jabuka sorti Golden Delicious, Jonagold i Idared, cijepljenih na podlozi M9 u pedoklimatskim uvjetima Međimurja