Kiša snijeg i ništa - učila govoriti : (šivanje teksta metaforom u poeziji Anke Žagar) - Lemac, Tin (Array, 2009)
U radu se oblikuje prijedlog stilografije pjesničkog teksta Anke Žagar i dokazuje kako je metafora ključni princip njegova generiranja i funkcioniranja. Izdvajaju se bitne stilističke jedinice kao što su tipovi metafora, neologizmi, interpunkcijska sredstva u desemantiziranu ozračju, parcelacije i polidiskurzivne interferencije koje su oblikovane metaforom i dio su rastućih metaforičkih mreža teksta po načelu horizontalne izotopije