Kvaliteta zdravstvene zaštite žena s motoričkim poremećajima - Tarandek, Tatjana (Array, 2009)
Problem istraživanja baziran je na fundamentalnim teškoćama življenja žena s motoričkim poremećajima, što podrazumijeva: usamljenost i izolaciju, javno neprihvaćanje, neadekvatnim i nestimulirajućim prilikama za zapošljavanje, neinformiranju javnosti o problemima i potrebama osoba s invaliditetom, slabom socijalnom integracijom.