Iskustva korisnika usluga osobnog asistenta - Biškup, Iva (Array, 2009)
Cilj istraživanja bio je dobiti uvid u iskustva korisnika usluga osobnog asistenta članova Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara.