Porosity of deep fat fried breaded chicken meat - Ježek, Damir; Brnčić, Mladen; Rimac Brnčić, Suzana; Karlović, Sven; Bosiljkov, Tomislav; Tripalo, Branko; Karlović, Damir; Šipušić, Juraj; Pukec, Dragutin (2009)
U radu su ispitivani utjecaj dodatka rižinog škroba i prehrambenih vlakana (pektin i Fibrex) na poroznost osnovne smjese za oblaganje (kukuruzno brašno, sol, začini), te količina upijenog ulja u pohanoj piletini.
Bibliografija: 27 jed.
Keywords: Rižin škrob -- Pektin -- Fibrex -- Pohana piletina -- Poroznost