Effect of stepwise blanching and calcium chloride solution on texture and structural properties of jalapeño peppers in brine - Palma-Zavala, Dinora Judith (Array, 2009)
Svrha je ovoga rada bila procijeniti učinak postupnog blanširanja u otopini kalcijeva klorida na čvrstoću tkiva, apsorpciju kalcija i mikrostrukturalne promjene "jalapeño" paprika.