Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije - Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije (Zagreb) (Zagreb : Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije, 2010)
Web-stranice vatrogasne zajednice.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostuno na URL: http://www.vzzz.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.2.2011. ; zadnji opis prema verziji dana: 24.3.2020.)
Ranije urednik: Josip Novosel.
Tekst na više jezika.
Keywords: Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije (Zagreb); Vatrogastvo -- Hrvatska