Stambeni odnosi u svjetlu reintegracije hrvatskog pravnog poretka u kontinentalnoeuropski pravni krug - Franić, Milan (Array, 2009)
U tekstu se problematizira uklopivost pojedinih zakonskih regulativa i stavova sudske prakse u oblasti stambenih odnosa u Republici Hrvatskoj u poimanje vlasništva karakteristično za kontinentalnoeuropski pravni krug