[Par s djetetom] - Šohaj, Slavko (1970)
Dva samostalna crteža na dva lista, spojeni su u jednu cjelinu. Na lijevom listu prikazan je stilizirani muškarac, na desnom je figuratuvan prikaz žene s djetetom u naručju