Probiotički koncept : probiotici kao dodaci hrani i probiotici kao bioterapeutici - Šušković, Jagoda; Kos, Blaženka; Frece, Jadranka; Beganović, Jasna; Leboš Pavunc, Andreja (2009)
Rad se bazira na prikazu objavljenih rezultata znanstvenih istraživanja koja su provedena u Laboratoriju za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu
Bibliografija: str. 83-84
Summary
Keywords: Probiotici -- Crijevna mikroflora