Nutritivna i zdravstvena vrijednost fermentiranih mlijeka - Tudor Kalit, Milna; Havranek, Jasmina (2009)
U radu je prikazana nutritivna vrijednost fermentiranih mlijeka te njihov pozitivan učinak na zdravlje čovjeka što uključuje poboljšanje metabolizma laktoze, prevenciju i terapiju dijareje i urogenitalnih infekcija, prevenciju krvožilnih bolesti, osteoporoze i tumora te održavanje optimalne tjelesne mase
Bibliografija: str. 89-91
Summary
Keywords: Fermentirano mlijeko -- Nutritivna svojstva -- Prevencija bolesti