Mlijeko u prahu kao sirovina za proizvodnju mliječne čokolade - Belščak-Cvitanović, Ana (Array, 2009)
Ovaj rad pruža pregled uporabe različitih vrsta mlijeka u prahu u proizvodnji mliječne čokolade te njihov utjecaj na reološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva čokolade