[Drvo u parku] - Šohaj, Slavko (1980)
Stilizirano stablo nalazi se u sredini lista u tričetvrtine kruga, ono je dodatno naglašeno kroz dvije debele linije u obliku slova L, dok tri tanje linije označavaju vanjske rubove