Ideje Nikole Škrlca Lomničkog o unapređenju poljoprivredne proizvodnje i promjenama agrarno-ekonomskih odnosa - Jurić, Ivan, agronom, 1938-2017 (Array, 2009)
U ovom članku se analiziraju oni detalji Škrčevih aktivnosti i pogleda koji bi možda mogli bolje osvijetliti ili pak nešto drugačije procijeniti njegove poglede i nastojanja u odnosu na gore citirana tri rada