Effects of homofermentative lactic acid bacterial inoculant on the fermentation and aerobic stability of second crop maize silage - Coskuntuna, Levent (Array, 2009)
Svrha rada je bila utvrditi djelovanje bakterijskog cjepiva homofermentacijske mliječne kiseline na fermentaciju i aerobnu stabilnost kukuruzne silaže naknadne sjetve. Kukuruz je bran u mliječnom stadiju. Upotrijebljeno je cjepivo 1174 (Pioneer®, SAD) kao homofermentacijsko cjepivo mliječne kiseline