Use of non-traditional fillers to reduce flammability of polyester resin composites - Dholakiya, Bharatkumar Z. (Array, 2009)
Prikazane su mogućnosti primjene netradicionalnih punila kao usporavala gorenja za kompozite na osnovi poliesterskih smola.