Polymer Library Database : temeljna baza podataka za polimerstvo (Array, 2009)
Cilj je ovog rada aktualizirati problem znanstvenoga i stručnog napredovanja koje se, među ostalim, oslanja na objavljivanje u časopisima indeksiranima u određenim bibliografskim bazama. Pri izboru bibliografskih baza trebala bi biti uključena znanstvena i stručna zajednica za svako znanstveno područje, što za sada nije slučaj. Iz tog je razloga analizirana bibliografska baza Polymer Library Database, specijalizirana za područje polimerstva