Nacionalno vijeće za konkurentnost : National Competitiveness Council (Nacionalno vijeće za konkurentnost, 2003)
Mrežne stranice vijeća čiji je zadatak djelovati na povećanju konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva.