Instructed early SLA : development of attitudes - Mihaljević Djigunović, Jelena (Array, 2009)
Članak se bavi razvojem stavova kod hrvatskih učenika engleskog kao stranog jezika u ranoj dobi. Opisuje se longitudinalno istraživanje provedeno u sklopu međunarodnog projekta Early Language Learning in Europe. Analiziraju se i interpretiraju podaci prikupljeni trogodišnjim praćenjem razvoja učenikovih stavova prema učenju, poučavanju i uporabi engleskog jezika te razvoja jezičnog samopouzdanja. Dobiveni rezultati upozoravaju na dinamične promjene svih promatranih varijabli