Jesu li endocentrične imeničke složenice tvorbena inovacija u hrvatskom jeziku 19. stoljeća? - Kapetanović, Amir (Array, 2007)
U članku se raspravlja o starosti triju "nenarodnih" tvorbenih uzoraka imeničkih složenica u hrvatskom jeziku