Hibridne složenice u kajkavskome književnom jeziku - Štebih Golub, Barbara (Array, 2007)
U radu se analiziraju hibridne složenice – tvorenice sastavljene od germanizma i kajkavske riječi − u kajkavskome književnom jeziku. Istražuju se njihova čestotnost i struktura. Raspravlja se je li riječ o prevedenicama