Hibridne složenice u kajkavskome književnom jeziku - Štebih Golub, Barbara (2007)
U radu se analiziraju hibridne složenice – tvorenice sastavljene od germanizma i kajkavske riječi − u kajkavskome književnom jeziku. Istražuju se njihova čestotnost i struktura. Raspravlja se je li riječ o prevedenicama
Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija i izvori: 36 jed.
Zusammenfassung
Keywords: Kajkavsko narječje -- Germanizmi -- Tvorba riječi -- Složenice