Bernoullijeva nejednakost - Ilišević, Ilija (Array, 2009)
Razmatra se Bernoullijeva nejednakost. Primjene spomenute nejednakosti ilustrirane su na nizu zanimljivih zadataka koji su prilagođeni učenicima srednjih škola