Matematičke slagalice - Jukić Matić, Ljerka (Array, 2009)
Čak i kad mislimo da je igra samo igra, ona je zapravo više od toga. Kroz igru se možemo zabaviti, ali i dosta toga naučiti. Takve su i slagalice tangram i IZZI 2. S jedne strane razvijaju logičko rezoniranje i kombiniranje, a s druge strane su neiscrpan izvor zabave