Primjena AG-nejednakosti u planimetriji - Ilišević, Ilija (Array, 2009)
Razmatraju se primjene AG-nejednakosti u planimetriji, koje su ilustrirane na nizu zanimljivih zadataka prilagođenih učenicima srednjih škola