An aggregate import demand function for Nigeria - Omotor, Douglason G. (Array, 2010)
Kako Nigerija ima malo otvoreno gospodarstvo, potreban joj je uvoz kapitala i poluproizvoda kako bi rasla i razvijala se. Ovaj rad koristi ekonometrijsku tehniku vremenskih serija, točnije mehanizme korekcije greške, kako bi se utvrdili čimbenici odgovorni za potražnju za uvozom