Estimating clinical outcome of HPV induced cervical lesions by combination of capsid protein L1 and p16INK4a protein detection - Krivak-Bolanča, Ines; Šentija, Karmela; Katalenić Simon, Suzana; Kukura, Vlastimir; Vraneš, Jasmina (2010)
Svrha istraživanja bila je istražiti mogućnost predviđanja kliničkog ishoda lezije vrata maternice uz pomoć imunoloških testova provedenim na obriscima vrata maternice lezija
Bibliografija: 23 jed.
Keywords: Rak grlića maternice -- Imunološki testovi -- Citološki nalaz -- Humani papilomavirus -- HPV