Dvojbe glede donošenja zakona o turističkom i ostalom građevinskom zemljištu - Bogdan, Ljerka (Array, 2010)
Problem turističkog i ostalog građevinskog zemljišta koje je neprocijenjeno u postupku pretvorbe i privatizacije, a koje svojom površinom prelazi cca 100 mio m2 najatraktivnijeg i najunosnijeg zemljišta u RH, pokušava se riješiti unatrag 15 godina. Nada da će se unijeti pravni red u to područje postaje sve neizglednija jer Nacrt prijedloga Zakona o turističkom i ostalom građevinskom zemljištu neprocijenjenom u postupku pretvorbe i privatizacije nije došao dalje od prvog čitanja u Hrvatskom saboru u srpnju 2009. godine