Mogućnosti Teniskog kluba "Franjo Punčec" za poboljšanje turističke ponude Međimurske županije - Hublin, Tomislav (Array, 2010)
Cilj ovog rada je prikazati mogućnosti kojima Teniski klub Franjo Punčec može pridonijeti razvoju međimurskog turizma. Te mogućnosti biti će prikazane iz tri perspektive: povijest kluba, zbog koje je isti zanimljiv ; natjecanja, koja privlače velik broj natjecatelja i gledatelja ; te sportsko-rekreacijske sadržaje kojima se može unaprijediti turistička ponuda