Porin (Institut hrvatske glazbe, 2011)
Web-stranice nagrade koja predstavlja najbolje u hrvatskoj diskografskoj produkciji protekle godine te objedinjuje nominirane predstavnike svih glazbenih žanrova, od zabavne glazbe, popa i rocka pa do etna, jazza i klasične glazbe.