Društvo sportske rekreacije Aktivan život (Društvo sportske rekreacije Aktivan život, 2008)
Mrežne stranice društva koje promiče nužnost rekreativnog bavljenja športom u svrhu očuvanja i poboljšanja psiho-fizičkog zdravlja.