Donji Lapac (Donji Lapac : Općina Donji Lapac, 2011)
Službene mrežne stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.4.2011.)
Ranije voditelj projekta: Milan Tankosić.
Keywords: Lokalna samouprava -- Donji Lapac; Donji Lapac -- Vodiči