|
|
|
|
| LEADER |
00974caa a2200289 i 4500 |
| 001 |
NSK01000770547 |
| 003 |
HR-ZaNSK |
| 005 |
20120418154100.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
110527s2010 ci ||| ||hrv |
| 035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000770547
|
| 040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
| 041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
| 042 |
|
|
|a croatica
|
| 044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
| 080 |
|
|
|a 63
|2 MRF 1998.
|
| 100 |
1 |
|
|a Pozderović, Andrija
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina /
|c Andrija Pozderović, Anita Pichler, Tihomir Moslavac.
|
| 300 |
|
|
|b Ilustr.
|
| 504 |
|
|
|a Bibliografija: 26 jed.
|
| 504 |
|
|
|a Summary
|
| 653 |
|
0 |
|a Kakvoća bijelog vina
|a Odležavanje
|a Hladna stabilizacija
|
| 700 |
1 |
|
|a Pichler, Anita
|
| 700 |
1 |
|
|a Moslavac, Tihomir,
|c inženjer prehrambene tehnologije
|
| 773 |
0 |
|
|t Glasnik zaštite bilja
|x 0350-9664
|g 33 (2010), 4 ; str. 100-109
|
| 981 |
|
|
|b B04/10
|p CRO
|
| 998 |
|
|
|a dalo110527
|c vol1120413
|