Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000770547/Details
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
33 (2010), 4 ; str. 100-109
Glavni autor: Pozderović, Andrija (-)
Ostali autori: Pichler, Anita (-), Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00974caa a2200289 i 4500
001 NSK01000770547
003 HR-ZaNSK
005 20120418154100.0
007 ta
008 110527s2010 ci ||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000770547 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 63  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pozderović, Andrija 
245 1 0 |a Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina /  |c Andrija Pozderović, Anita Pichler, Tihomir Moslavac. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 26 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Kakvoća bijelog vina  |a Odležavanje  |a Hladna stabilizacija 
700 1 |a Pichler, Anita 
700 1 |a Moslavac, Tihomir,  |c inženjer prehrambene tehnologije 
773 0 |t Glasnik zaštite bilja  |x 0350-9664  |g 33 (2010), 4 ; str. 100-109 
981 |b B04/10  |p CRO 
998 |a dalo110527  |c vol1120413