Gentlemen's agreement : monthly bulletin = mjesečni bilten (Politea - udruga za promicanje društvenih znanosti i novih medija = Politea - Association for Promotion of Social Sciences and New Media, 2011)
Mrežne stranice političko-ekonomskog mjesečnika.