Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije (Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije, 2010)
Web-stranice agencije koja je osnovana i djeluje u cilju gospodarskog i sveukupnog razvoja Vukovarsko-srijemske županije.