Ured za središnju javnu nabavu : Vlada Republike Hrvatske (Ured za središnju javnu nabavu, 2010)
Web-stranice namijenjene središnjim tijelima državne uprave i svim potencijalnim ponuditeljima koji će sudjelovati u postupcima javne nabave.