Suradnici u učenju : urednica Lidija Kralj ; voditelj projekta Darko Jureković (PiL zajednica, Microsoft Community, 2005)
Stranice o razmjenama konkretnih i praktičnih iskustava o inovativnim načinima korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju.