Hyla : herpetološki bilten = Herpetological bulletin (Hrvatsko herpetološko društvo - Hyla = Croatian Herpetological Society - Hyla, 2011)
Web-stranice znanstveno-stručnog časopisa s člancima iz područja herpetofaune.