Hyla herpetološki bilten = Herpetological bulletin (Zagreb : Hrvatsko herpetološko društvo - Hyla = Croatian Herpetological Society - Hyla, 2011)
Web-stranice znanstveno-stručnog časopisa s člancima iz područja herpetofaune.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://www.hhdhyla.hr/index.php?page=hyla-herpetoloski-bilten.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i engl. jeziku.
Keywords: Herpetologija -- Serijske publikacije