Hrvatsko društvo za psihofarmakoterapiju i biologijsku psihijatriju (Hrvatsko društvo za psihofarmakoterapiju i biologijsku psihijatriju, 2010)
Web-stranice društva koje se bavi liječenjem brojnih duševnih poremećaja.