Urbani ornament = Urban ornament - Rosbottom, Daniel (2010)
Caruso St John Architects: Galerija Nottingham Contemporary, Nottingham, Velika Britanija
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Keywords: Engleska arhitektura; Caruso St John Architects -- Nottingham Contemporary (Nottingham, Velika Britanija)