Portal Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju (Hrvatski liječnički zbor, Hrvatsko društvo za ginekologiju i opstetriciju, 2010)
Portal društva sa stručnim informacijama o temama i događanjima iz ginekologije, opstetricije i humane reprodukcije.