Agencija za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu (Agencija za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu, 2009)
Web stranice agencije čija je uloga praćenje kvalitete i sigurnosti zdravstvene zaštite, procjena zdravstvenih tehnologija i sl.