Postizanje prostornog karaktera reinterpretacijom anonimnosti = Achieving spatial character by reinterpreting anonymity - Čelik, Matevž (Array, 2010)
Arhitektura Krušec: projekt Biotehnički fakultet, Ljubljana, Slovenija