Hrvatsko društvo za preventivnu i socijalnu pedijatriju : Hrvatski liječnički zbor = Croatian Society for Preventive and Social Pediatrics : Croatian Medical Association
Mrežne stranice stručnog društva koji se bavi primarnom pedijatrijskom zaštitom.