Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, 2011)
Web stranice agencije koja je odgovorna za provedbu mjera nacionalnih potpora i pretpristupnih programa za poljoprivredu i ruralni razvoj te po ulasku u EU i mjera zajedničke poljoprivredne politike Europske unije.